miércoles, 9 de mayo de 2007

Ses Festes de Maig

Ola!!!
Com va?
Es fin de setmana pasat varen ser ses festes de Maig a Santa Eularia i a jo em va tocar anar a ballar diumenge, bueno ballar exactament no, vaig anar am carro pero claru vaig tenir que pujarme a es mateix que sa meua mare pq sa señora no volia que nes am un que ella no conegues!JA! Com si coneges a tota Eivissa!I claru no em va deixar pujarme am es meus amics/gues i vaig estar de morrus tot es trajecte pero bueno.
Es dia anterior tambe vaig anar a santa am es meus pares a veure es grup de Vigo que va dur sa colla de sant Mateu per es MARE NOSTRUM que es diu Andarela.
Tornant mes endevant es diumenge per sa tarda varem ballar a sant mateu i llevo varem anar a sopar tots junts a es Port de sant miquel(como una gran familia) i es dilluns vaig anar a sisntitut am unes ojeras que no veiges encara que no vaig ser sa mes perjudicada perque es joves de sa colla varen gafar una gatera que no s'aguantvaen i bueno poca cosa mes que aquet divendres men vaig a Alicant a una competicio d'Educacio Vial, veiam com em va...Desitjau-me sort!!
FASEU-VOS ESTIMAR!!!

1 comentario:

Sargantana world dijo...

Crec que les conseqüencies d'aquest sopar, que tu dius que va ser com de família, jo no les tenc totes, encara, poden durar molt mes del que et penses.
En quant a lo d'Alacant, tu mateixa, ja sabras el que fas. Has de pensar que si t'ho mereixes guanyaras i si no no, pero bueno, com en treuras alguna cosa de profit, aprofitat, en tots els sentits.