miércoles, 6 de junio de 2007

BONES!!!

Ola!!!Com va¿?Yo be am es cap com un bombu amt tants d'examnes! Socials Naturals Ingles Catala Castella... DE TOT
Dema que serem dijous en tenc un de Socials que el duc bastant be, Divendres un de Naturals que suposadament es de 4 temes i com que sa profe es una inutil(es lu mes oulit que se li pot dir) Pues nomes nem dat mig i claru ara tendra que cambair s'examen pq es una caperruda i no vol cambiar sa data des control.

Menus mal que encara em queda un lloc on relaxarme, despejarme de tot i poder tornar enseguida per esta una altra vegada a la carga!! Es meu lloc de pau i tranquilitat es devora es safereix, dalt es ripla de sa paret on dona es sol pero hi ha una brisa refrescant i senti s' aigu com xoca am sa paret i ses fuies des abres xocant entre si em relaxa un mun i m'ompli d'energia.ALGU DE VALTRUS TE UN LLOC PRE RELAXARSE¿?Segu que si, i si no en teniu cap buscavun un perque es lu milloret que podrieu fer en epokes de estres!!!!xD

Bueno no se que mes dir, AHH SI!!!
A passat lu inimaginable YO Anna Colomar Costa estudiant de secundària a l'IES BALAFIA ha tret un 9'6 a un control de mates!!!Hi ha una gran diferenci desde sultim en es que vaig treure un 4,2 i encara que sa gent no u reconega jo estic mol urgullosa EM MEREC UN MONUMENT!!!!
JEJEJEJEJE
Bueno res mes CUIDAUVUS I YA U SABEU: BUSCAU UN LLOC PER DESESTRESARVUS!!!
Xitus ANNA

1 comentario:

Sargantana world dijo...

a vore primer de tot, supos que de catala no has estudiat gaire perque em vols dir quin es el significat de oulit.
Per altre banda, "tu no tienes abuela", veritat? Que es aixo de anar fardant de notes, segur que hi ha gent millor que tu, i de pitjor aixi que no fa falta donarseles de llesta.
es dia que venguesis en es lloc on jo em relax, em mor.