lunes, 13 de agosto de 2007

Per matar s'aburriment un dia a sa biblio

Hola!!Som na Monica, en Juan, en Pep i na Anna.
Avui ha set es primer dia de biblio despres de ses vacacions de na Yolanda, ha set un dia normal, com si no haguessin passat ses setmanes.
As principi quan he arribat m'hi entretengut am es MSN i cosetes aixi, llevo ha començat a venir gent i ja tenia companyia, despres un home que estava mirant cosetes per internet sa queixat que, en es seu ordenador s'internet no nava i mus han tengut que "evaqüar" a tots de davant s'ordenador i llevo esperar mitja hora per a tornar-hi. Mentres, voliem mirar una peli i hem triat La sombra del faraon, pero mus ha paregut molt aburrida i l'hem canviada, en contes d'aquesta pel·liculeta de fa 7 anys hem posat: Lo mejor que le puede pasar a un cruasan, es bastant entrentenguda pero, cuan mun hem dat conta de que ja es podien encendre es ordenadors hem deixat de mirar-la i cada un ha tornat as seu asientu...xD
Ara ja queda menys per ses feste de Sant Mateu i estam tots molt emocionats perque sa nova consejala des poble mus ha dit que fariem coses noves.
Es diu Marian i es de Can Covacamp, es simpatica pero casi sempre arriba tard a ses reunions que feim per decidir el que farem a Sant Mateu.

Dema començarem un curs de KAYAK as club nautic de Sant Antoni, mus vendra a recullir un autobus davant s'esglesia i mus dura hasta alli. Pensam que mus ho pasarem molt be pero mai es sab hasta que hi ets.
Quina pau que hi ha ara, esta tot tranquil, sense gent que cridi no ningu posant-se isteric perque es garrits cridam massa i emprenyam a sa gent que no vol crida, o lu que es lu mateix es adults.
I res que hasta una altra i cuidauvus molt OK¿?

Adeu, fins una altra!




1 comentario:

Sargantana world dijo...

Bueno tambè hagueres pogut posar lo des gelat per aqui.
O "altres cosetes" ja que ho escampes as quatre vents