martes, 25 de marzo de 2008

I Gymkhana del Telecentre de Sant Mateu d'Aubarca

BASES DE LA CONVOCATORIA:
  1. OBJECTIU:

La I Gymkhana web del telecentre de Sant Mateu consistirà en respondre a 10 preguntes sobre serveis que ofereix Internet utilitzant tan sols informació obtinguda mitjançant pàgines d'Internet, obtenint un premi el primer que envii les respostes correctes.

2.- PARTICIPACIÓ:

Podràn participar a la Gymkhana aquelles persones interesades des dels telecentres. Per a participar s'ha d'accedir al blog del telecentre.

http://santmateu.blogspot.com

a partir del dia 2 d'abril quan es publicaran les 10 preguntes que s'han de contestar. Per a buscar les respostes correctes únicament es pot fer servir Internet. El guanyador de la I Gymkhana Web sirà el primer que envii un correu al telecentre

telecentrestmateu@hotmail.com

on indiqui claramente a l'assumpte "Gymkhana" les respostes correctes juntament amb l'adreça de la pàgina on ha trobat les respostes. A més de l'arxiu adjunt amb les respostes i les adreces al correu s'hi haurà de fer constar el nom complet del participant i el telèfon de contacte. En el cas de que no hi haguès ningú que tinguès totes les respostes correctes guanyarà aquell que contesti un major nombre.

3.- DURACIO DE LA GYMKHANA

El plaç d'admisió de les respostes comença el dia 2 d'abril a les 10:00 hores i acaba el dia 8 a les 21:00 hores

4.- PREMI

El guanyador es farà públic el dia 9 d'abril a partir de les 16:00 hores i rebrà un premi sorpresa.

1 comentario:

Anjana dijo...

Saludos desde los telecentros de Iznájar!!!

Genial propuesta de cibergymkana!!
Esperamos y deseamos que os lo paseis en grande y sea todo un éxito que seguro que si!!

Un abrazo